Karanja Oil Manufacturer

Karanja Yağı

  • Karanja Yağı

Karanja Yağı yaygın Hindistan'da bulunan Karanja Ağacı (Pongamia glabra) tohumları elde edilir. Karanja Yağı Sadece neem yağı gibi tarım ve eczane kullanılır. Bu neem yağı ve haşere ve böcekler bir dizi karşı eylemler benzer böcek özellikleri vardır.

Bu renkli ve viskoz soluk sarıdır. Onun naif Hindistan'da yüzyıllardır tıbbi ve antiseptik özellikleri ile tanınır. Genellikle pire, uyuz ve uyuz tedavisi için evcil hayvan bakım kullanılır. Bu böcek özellikleri vardır gibi bu kovucu doğal haşere olarak görev tarımda kullanım için mükemmeldir. Ayrıca, cilt bakım amaçları için kullanılır ve egzama, sedef hastalığı, deri ülseri, kepek tedavisinde de kullanılabilir.

Aynı zamanda, neem yağı ile benzer tedavi edici etki gösterir, ancak onun aroma ondan farklıdır. Bu, daha hafif ve daha çok yönlü bir aroması vardır ve bu nedenle genellikle sabun yapma, losyonlar, saç yağları, şampuanlar için kozmetik olarak kullanılır.

Bu Soğuk Preslenmiş Teknoloji tarafından hazırlanan ve yüksek kaliteli pongam seeds. Karanja Yağı türetilen Çift Filtreli saf yağ üretilir ve kanserojen ve zehirli olan Aflatoksin B1, B2, G1 ve G2 arınmış olduğu test edilmiştir.

Karanjin Karanja yağın temel aktif maddedir. Bu bir akarisit ve insektisit gibi davranır. Karanjin zamanda nitrifikasyon engelleyici özelliklere sahiptir.